Oglaševanje

Dobrodošli na spletni strani sijajnih novic. Ideja o objavljanju pozitivnih novic, ki smo jo pričeli razvijati leta 2016, je požela mnogo pozitivnih mnenj in zaradi tega razloga smo se odločili narediti korak naprej in tako smo izdelali portal, ki ga lahko soustvarjate z nami.

Prepričani smo, da lahko uporabnikom skupaj omogočimo svojevrstne pozitivne izkušnje. Oglaševalcem ponujamo različne strateške postavitve komunikacijsko pozicioniranih oglasnih formatov.

Vaši oglasi se brezhibno prikazujejo na vseh zaslonih, ne glede na to, ali gre za računalnik, mobilni telefon ali tablični računalnik.

Možnosti oglaševanja na spletnih pasicah (oglasih):

  • Večji, oglasni format z dobro vidnostjo ob vstopu na spletno stran (728x90px)
  • Večji oglasni format na spletni strani (696x60px – višina je prilagodljiva)
  • Manjši oglasni format na spletni strani (324x60px – višina je prilagodljiva)

Za več informacij o možnostih oglaševanja in prilagoditve oglasnega prostora, nas kontaktirajte na info@sijajnenovice.si

Dodatne možnosti oglaševanja

Sijajnost podjetij
Rubrika prikazuje uspešnost najrazličnejših podjetij in z njimi povezanih področij (npr. varovanje okolja, ustrezno in dobro ravnanje s kadri, odlični poslovni rezultati, družbena odgovornost, podpora društev, klubov ali sodelovanja z lokalnimi skupnostmi, prostovoljnimi organizacijami itd.). Predstavitveni članek objavimo na spletno stran in na družbena omrežja (Facebook, Twitter, Instagram in LinkedIn).

Dnevna doživetja
Rubrika prikazuje lepe fotografije iz lokacij po Sloveniji in tujini. V dnevna doživetja lahko uvrstimo fotografijo z izdelkom vašega podjetja, v ozadju pa je lepa lokacija. Rubriko dnevna doživetja objavljamo na spletno stran in na družbena omrežja (Facebook, Instagram, Twitter in LinkedIn).

Nagradna igra
Na spletno stran objavimo nagradno igro z vašim promocijskim materialom. Nagradno igro sponzoriramo na Facebooku, da doseže čim večje število ljudi. Izmed naših sledilcev izberemo nekoga, ki dobi vaše izdelke.

Predstavitveni video
Posnamemo in zmontiramo predstavitveni video vašega podjetja. Z vami se dogovorimo za scenarij in ostale podrobnosti.

Prispevek o pozitivni akciji podjetja
Posnamemo prispevek, ki govori o pozitivni akciji vašega podjetja. Lahko je to podpiranje prostovoljstva, skrb za okolje in ljudi, poslovni uspehi, družbena odgovornost, omogočanje izjemnih uspehov športnikom in kulturnikom, inovativni projekti, ki pripomorejo k razvoju družbe itd. Prispevek objavimo na spletno stran in na družbena omrežja (Facebook, Twitter in LinkedIn). Prispevek lahko objavite tudi posebej na vaših komunikacijskih kanalih.

Naslovna predstavitvena fotografija
Naslovno fotografijo lahko objavimo na Facebook (851×315), Twitter (1500×500) in LinkedIn (1584×396).

Oglasi v oddaji

  • 30 sekundni oglas
  • 15 sekundni oglas
  • Logotip podjetja na koncu oddaje

Sponzoriranje oddaje
Oddaja je objavljena na YouTube Sijaj. Deljena je na spletni strani in na družbenih omrežjih (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn). Posamezni prispevki oddaje so objavljeni posebej na Facebooku. Pri vsaki objavi oddaje in prispevkov se omeni zahvalo sponzorju. V oddaji bomo pokrivali nekatere pozitivne akcije vašega podjetja. Sponzoriranje oddaje je odvisno od dogovora.