Prvi športni hotel v Sloveniji dosega vrhunske rezultate

Foto: booking.com

V Sloveniji smo lahko priča neverjetnim zgodbam o uspehu. Ena izmed njih govori o hotelirstvu. Po poročanju siol.net je bil Austria Trend Hotel Ljubljana leta 2013 tik pred zaprtjem, danes pa mu gre izvrstno. Namenjen je predvsem tistim, ki se ukvarjajo s športom.

Njihov športni center je izredno velik. Skupaj meri 1.200 kvadratnih metrov. V njem je po besedah direktorja prodaje Emirja Haskića 30 metrska tekalna steza.

Hotel se zgleduje po sistemu iz tujine. Gre za prvi športni hotel v Sloveniji. Njihov športni center je odprt 24 ur na dan. Vanj pa lahko vstopi kdorkoli. Največja posebnost je športna klinika.

Kakor piše siol.net prihajajo iz hotela številne zgodbe o uspehu. Direktor hotela Jernej Osterman je predstavil eno izmed njih. Gre za Majlindo Kelmendi, odlično judoistko s Kosova, ki se je po težki poškodbi odločila za rehabilitacijo v hotelu. Po sprostitvi je odšla na olimpijske igre v Rio in si priborila zlato medaljo.

Vrhunski športniki imajo ločeno jedilnico od drugih gostov, saj uživajo prilagojeno hrano svojim potrebam.

Verjetno se je hotel ravno zaradi svoje usmeritve v šport razvil iz težke situacije v uspešno poslovno prakso in s tem dokazal, da so možni močni pozitivni preobrati v poslovnem svetu.