O nas

Sijajne novice so projekt mladih ustvarjalcev, ki s svojim znanjem iz različnih področij združujejo pozitivne novice. Medij deluje v okviru video produkcije Studio Akcija, zavoda za kulturne dejavnosti. Slednji si prizadeva ustvarjati projekte, ki sodijo v splošno družbeno korist. Ekipa Studia Akcije je prav tako mlada, v njej pa sodelujejo nekateri člani projekta Sijaj.

Sijajne novice pokrivajo zgodbe herojev, živali, okoljskih rešitev, zabave (vici, šale, smešne fotografije in videi), zdravega življenjskega sloga (hrana, telovadba, pozitivne misli, pozitivni nasveti) in poslovnih uspehov. Želimo zagotovljati spodbudne zgodbe, ki navdušujejo ljudi. Sijajne novice se ne želijo versko ali politično opredeljevati. Zato se izogibamo poročanju o takšnih tematikah. Prav tako ne želimo poročati o negativnih rečeh. Sijaj se želi povezovati z mediji ter organizacijami, ki spodbujajo pozitivno naravnanost ljudi, skrb za okolje, skrb za gibanje in so nasploh družbeno odgovorni.

Vrednote
• Aktualnost
• Kredibilnost
• Pozitivnost
• Informiranje
• Zabava

Vizija
Vizija Sijajnih novic je iskati pozitivne novice v Sloveniji in tujini ter poročati o njih.

Poslanstvo
Naše poslanstvo je ohranitev in širjenje pozitivnosti.

O STUDIU AKCIJA

Medij Sijajne novice deluje v okviru Studia Akcija, zavoda za kulturne dejavnosti.

VIDEO PRODUKCIJA

Studio Akcija se ukvarja z različnimi storitvami. Nudi video produkcijo korporativnih in promocijskih videov, videospotov, snemanje porok ter asistiranje pri produkciji videov (scenarij, snemanje, montaža, produkcija, režija).

SPLETNE STRANI IN SISTEMI

Vizijo celotnih rešitev na področju multimedije v sodelovanju z Desetka.si uresničujejo tudi z izdelavo spletnih strani in trgovin. Njihovi strokovnjaki obvladajo področja razvoja HTML in CSS, Javascript (React ali Vue), Python oziroma Pythnoski framework Django, WordPress, Android, IOS ter grafično oblikovanje delnih ali celostnih rešitev.

IZPOSOJA VIDEO OPREME

V sodelovanju z društvom B-Roll Media ponujajo izposojo širokega nabora video in avdio opreme, ki ji zaupamo tudi pri lastnih produkcijah. Video kamere, objektivi, luči, stojala ali mikrofoni – na voljo je oprema za vsako situacijo. Ponudbo opreme si lahko ogledate na: https://rental.b-roll.media/. Za podrobnejše informacije o razpoložljivosti opreme nas kontaktirajte na info@studioakcija.si.

Dolgi naziv PRS: Studio Akcija, zavod za kulturne dejavnosti
Davčna številka: 72290510
Matična: 7250215000
Zavezanec za DDV: Ne
Dejavnost TSmedia: Filmska in video dejavnost SKD: J59.110 – Produkcija filmov, video filmov, televizijskih oddaj
Datum vpisa: 9.3.2017

Spletna stran Studia Akcija

Kontaktirajte nas!